Language school & events

Om du är i behov av språkträning har vi flera alternativ att välja mellan:

  • Indivduell kurs
  • Mini gruppkurs
  • Kombinationskurs
  • Specifik fokus kurs

Vilken typ av kurs du väljer beror på:

  • Hur intensivt du vill studera
  • Hur mycket ledig tid du har
  • Hur man värderar den sociala interaktionen i en grupp, i och utanför klassrummet, jämfört med att ha sin egen lärares fulla uppmärksamhet.

För att underlätta och effektivisera dina anställdas dagar kan vi komma till ditt företag för undervisning.

Indivduell kurs

Individuell undervisning med lärare är den mest intensiva kurstypen. Läraren lägger samman undervisningen helt efter personens kunskap och potential. Kurserna kan till exempel innehålla språkträning, förhandlingsförmåga, presentation av företaget och dess produkter, möten och sociala livsvanor. Vi erbjuder också en introduktion till samhället och dess affärskultur.
Du kan bestämma med oss både datum och antal lektioner per vecka du vill beställa.

Mini gruppkurs

Vi undervisar i små grupper med vanligtvis 2 till 6 deltagare. Tonvikten läggs på att effektivt träna kommunikation.
Lärare anpassar kursprogrammet efter gruppens förkunskaper, preferenser och behov. Genom att inkludera rollspel får varje deltagare chansen att muntligt öva språket i en rad olika situationer.

Kombinationskurs

En kombinationskurs blandar gruppundervisning med ett par individuella lektioner. Under grupppassen använder och förstår eleverna språket på ett naturligt sätt i samspel med andra. Att vara med i en grupp är också socialt stimulerande. De individuella lektionerna ägnas åt att höja deltagarnas kunskaper där det behövs som mest och innebär att han/hon får ett program helt anpassat till sin språkliga nivå.

Specifik fokus kurs

123 Voila kan också erbjuda kurser med en specifik inriktning: ex: affärskommunikation, juridik, medicin.

Om du är intresserad av att erbjuda språkkurser till en eller flera av dina anställda är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor.